2015. november 23., hétfő

Hajbeültetés után 1 hónappal

A műtét után eltelt 1 hónap, túl vagyok a kötelező kontrollon. Szerencsére minden rendben van, semmi extra teendőm nincs. A fejbőröm olyan mintha korpásodna, de megnyugtattak, hogy ez velejáró folyamat és el fog múlni.

Az elmúlt 1 hónapban visszatért minden a rendes kerékvágásba. A kéthetes szünet után visszatértem dolgozni, eddigre a hajbeültetésnek durva nyomai már nem voltak, de így is elég vegyes fogadtatásom volt az 5 mm-es hajammal. :-) 2 hét után megvolt az első samponos hajmosás is, amihez baba sampont használtam, de ennek ellenére a hajmosás után a bőröm feszült, olyan volt mintha nagyon kiszárította volna. Bár ez lehet csak a 2 hetes hajmosás nélküli időszak utáni érzés volt, mindenesetre azóta csak hetente egyszer mosom a régi bevált, PH semleges samponommal.

Hajbeültetés után 1 hónappal

1 hónappal a hajbeültetés után felülről
A pörkök már teljesen lehullottak, csupán enyhe pirosság maradt vissza a donor és befogadó területeken, ami főleg sampon használata után jelentkezik intenzívebben. Enyhe viszketés még mindig előfordul, és a 3. hét közepétől beindult a hajhullás, eléggé intenzíven, amikor végig simítom a hajam növekedési iránnyal megegyezően 1-2 szál hullik ki, ha növekedéssel szemben, akkor 10-15 szál is. Hajmosásnál meg tömegével… De mivel ez természetes folyamat így nem estem kétségbe, és a kontroll vizsgálaton is megnyugtattak, hogy nincs semmi baj ezzel.

Hajbeültetés után 1 hónappal


Vertex terület 1 hónappal a hajbeültetés után
Úgyhogy minden a legnagyobb rendben zajlik, 1 hónap múlva jelentkezem. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése