2015. október 20., kedd

Műtét előtti várakozás, felkészülés

A konzultáció óta eltel bő 1 hónap és most, a műtét előtt másfél héttel írom ezt a bejegyzést. Munkámból kifolyólag akkor érzem jól magam ha mindent kontroll alatt tartok, én irányítok és felkészülök minden váratlan helyzetre ami adódik. 

Nincs ez másként ebben az esetben sem, úgyhogy az elmúlt 1 hónap a teljes ráhangolódással telt és megtettem mindent ami a műtétet és az azt követő időszakot is gördülékennyé teszi, hogy nekem ne kellejen mással foglalkoznom csak a gyógyulással.

Nagyon sok infót szereztem a többi hajbeültetés blogból, így ajánlom mindenkinek, hogy fussa át őket. Először is a konzultáció után amikor megvolt a pontos időpont, a műtétre és az azt követő 2 hetes időszakra szabadságot kértem a munkahelyemen. Úgy gondolom 2 hét elég lesz ahhoz, hogy a műtétet kiheverjem és a beavatkozás látható, nem szívesen vállalat jelei is elhalványuljanak. Sok hajbeültetésen átesett páciens írásaiban olvastam, hogy elég sokan megfázva, nem egészen 100%-osan vágtak bele a nagy napba. Emiatt pár napja extra adag C vitamint és sok gyümölcsöt fogyasztok, hogy még véletlenül se jöjjön közbe semmilyen betegség ami meghiúsíthatja a műtétet. Valamint e mellett még szedek cinket mert az jó, és különben is jó hatással van a bőrre és a hajszálakra is állítólag, továbbá 2 hete már semmilyen hajformázót nem használok, hogy tudjon kitisztulni a fejbőröm rendesen.

A legnagyobb félelmem egyébként az, hogy a beavatkozáshoz 1 mm-re le kell majd vágni a hajam. Mióta az eszemet tudom soha nem voltam még ennyire „kopasz”, jelenleg is kb. 7-8 centis hajam van, úgyhogy kíváncsian várom milyen lesz majd így látni magam, valamint a környezetem reakciójára is. Na de ennyi „áldozatot” úgy érzem be lehet vállalni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése