2015. október 14., szerda

A referenciák és a sorstársak véleménye győzött meg

Húszas éveim közepén engem is elért a férfiak által rettegett kopaszodás. Az addig nagyon dús, hullámos, erős hajam ritkulni kezdett, állaga megváltozott. Persze én is rögtön keresni kezdtem a megoldásokat, amik ha nem is tudják megállítani, de legalább késleltetni tudják a folyamatot.

Mindent kipróbáltam amit patikákban meg lehetett találni, gyógysamponok, hajszeszek, vitaminok, stb., de igazából egyik sem hozta meg a várt hatást. Szerencsémre a hajvesztés nem volt túlzottan gyors, de sajnos tovább folytatódott, így mostanra, 10 év után jutottam el odáig, hogy a kialakult állapoton véglegesen változtatni szeretnék. 

Sokat keresgéltem interneten mi okozza ezt a folyamatot, mi az a DHT, mivel lehet a nem kívánt hatását csökkenteni, de csak egyetlen végleges megoldást találtam a problémára, a hajbeültetést. Persze elsőként nekem is egyből beugrott a számos filmben látható jelenet amikor a szereplők egy rosszul sikerült hajbeültetésen élcelődnek, úgyhogy elolvastam nagyon sok cikket, véleményt, pro-kontra érvet, megnéztem nagyon sok képet az eljárás előttről és utánról és látva, hogy mennyit fejlődött a technika e téren, úgy döntöttem belevágok.

Mivel sok férfit érint a probléma így nem volt meglepő, hogy internetes keresőbe beírva a kulcsszavakat rengeteg találatot kaptam vissza. Nagyon sok klinika csinál már ilyen beavatkozást Magyarországon, így nem volt egyszerű kiválasztani közülük a számomra megfelelőt. A kiválasztás elsődleges szempontjai között a felmutatható referenciák álltak, valamint a sorstársak véleményei és elégedettsége. Végül a  a Hairhungary klinika mellett döntöttem, mert egy klinika csak jó lehet ha számos közéleti személyiség adja a nevét és vállalja fel a hajbeültetését amit itt csináltak, valamint a sok, képekkel illusztrált blog is megerősített a döntésemben, hogy szeretném ha itt segítenének a problémámon, így rövidesen időpontot is foglaltam egy személyes konzultációra. 

A konzultációra érkezve egy kedves Hölgy, Ildikó fogadott, akivel az adataim rögzítése után kellemesen el is beszélgettünk, és kiderült az ország ugyanazon kis szegletéből származunk. Amíg a Doktor úrra vártam befutott az előzőleg már az egyik blogon látott egyik „híresség”, akit akarva akaratlanul is jól megnéztem és örömmel láttam, hogy bizony a hajbeültetés nagyon jól sikerült nála. Úgyhogy ha még maradt is bennem bármiféle kétség az rögtön el is szállt, tudtam, hogy itt jó kezekben leszek. Maga a konzultáció kb. 20 percig tartott, egy alapos előzmény- és állapotfelmérés, valamint számos kérdésem lelkiismeretes megválaszolása után elkészült egy kezelési terv, ami kb. 5000 hajszál átültetését foglalta magában.

Hajbeültetés előtt a konzultáción készült kép. A kopaszodás jelei az ún. vertex, és a fejtető területén jól látható

Sajnos a "hajvonal sarkok" is megkoptak az idő folyamán


A kiinduló állapotomról készítettünk fényképeket is, és mivel ekkorra már biztos voltam abban, hogy itt fogom ezt a műtétet megcsináltatni a beavatkozás időpontját le is foglaltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése